Bröllopsmusik

Att gifta sig är något som många drömmer om att en dag få göra. Men innan dess krävs det för det första att man hittar sin käresta. Efter det är det visserligen upp till er själva när, var och hur bröllopet kommer ske. Men man får inte glömma bort den viktiga planeringen innan.

Innan bröllopet ska allt från brudklänning till mat bestämmas och detta kan många par tycka att det till viss del är roligt men också väldigt stressigt och tidskrävande. För att få hjälp med allt detta kan man anlita en så kallad ”bröllopsfixare”. Denna personen kommer hjälpa er med allt gällande bröllopet och kan ägna hela sin tid till att fixa och dona. Att anlita en bröllopsfixare ger dig mer tid till din vardag och andra aktiviteter och självklart kommer du kunna välja själv hur mycket du vill vara involverad.

Dock finns det en sak som alltid kommer vara upp till brudparet- Musiken. Musiken på ett bröllop är finast om den har en historia bakom sig, om det så bara är en historia om hur ni båda verkligen gillar just den låten eller den musiken, så gör det den mer speciell och egen för just ert bröllop. Många hyr in ett live band som spelar i början av kvällen men sedan går över till att spela musik på annat sätt som till exempel via en dator. Men kanske vore det en idé att ett live band spelade en av ”era speciella” låtar i början av kvällen till eran ”brudpars”-dans?

Något som dock inte brudparet kan styra så mycket själva är vad de kommer att få i bröllopspresent av sina nära och kära. Självklart kan paret skriva en önskelista, men utöver de saker som de skrivit på denna finns det idag en mängd andra bra presenter att ge bort. På hemsidan http://brollopsgavan.se/ hittar du en mängd bra tips som du som gäst kan ha nytta av. Om paret ska åka bort på en lång bröllopsresa kan en present som att sitta hus- eller hundvakt vara en mycket uppskattad present. Vissa bröllopspar säger helt ifrån sig presenter vid sin stora dag och då är det viktigt att man som gäst respekterar detta. Att ha med sig en bukett blommor eller ett kort kan dock vara okej ändå vid sådana tillfällen.